تقویت معده و روده

درمان و پیشگیری

دکتر سید مهدی میرغضنفری در گفتگو با سلامت آنلاین افزود: خرمالویی که رسیده نباشد، حالت جمع شدگی در دهان ایجاد می‌کندکه نشانه قابض بودن آن است و برای پرزهای معده و تقویت عمل هضم بسیار مفید است. همچنین افرادی که دچار بیماری های التهابی روده (IBD) مانند بیماری کرون و کولیت اولسراتیو هستند، می‌توانند از خاصیت جمع‌کنندگی خرمالویی که قدری نارس است نفع ببرند و خونریزی گوارشی خود را کنترل کنند.

این متخصص به افرادی که مشکل معدوی ندارند توصیه کرد گاهی از پوست خرمالو استفاده کنند، چرا که پوست این میوه می‌تواند پرزهای معده را دباغی کند.

وی با اشاره به اینکه اگر همیشه از غذاهای نرم استفاده کنیم، دچار شلی و لزج شدن سطح داخلی معده و روده می‌شویم گفت: معده و روده باید اندکی زبر و حالت سمباده داشته باشند تا بتواند غذا را ریز و هضم کنند و از دستگاه گوارش عبور دهند، در نتیجه خوردن گه گاه میوه های گس و قابض همچون خرمالو، پوست میوه ها و سبوس کمک بهتری به هضم مواد مواد معدنی موجود در غذاها می کند.

این عضو هیئت علمی دانشگاه، ضمن اشاره به اینکه خرمالو می تواند به تولید خون در بدن کمک کند گفت: با این که خرمالو طبع گرم و تر دارد، اما حرارت خیلی بالایی در بدن ایجاد نمی کند و برای اکثر مزاج‌ها مناسب است؛ با این حال، در برخی افراد حالت آلرژن دارد و ایجاد حساسیت می کند و ممکن است باعث بروز عطسه و سرفه شود. این افراد باید در مصرف خرمالو جانب احتیاط را رعایت کنند.

تقویت معده و روده
خواص خرمالوی نارس: تقویت معده و روده

مالکیت معنوی مجله سلامت پلاس (healthplusmag.ir) علامت تجاری ناشر است. سایر علائم تجاری مورد استفاده در این مقاله متعلق به دارندگان علامت تجاری مربوطه می باشد. ناشر وابسته یا مرتبط با دارندگان علامت تجاری نیست، و توسط دارندگان علامت تجاری حمایت، تایید یا ایجاد نشده است، مگر اینکه خلاف آن ذکر شده باشد و هیچ ادعایی از سوی ناشر نسبت به حقوق مربوط به علائم تجاری شخص ثالث وجود ندارد.


لینک سایت مرجع

خواص خرمالوی نارس تقویت معده و التیام بیماری‌های التهابی روده است.

Image