آبگوشت لپه و مرغ

  • خانه
  • فهرست مطالب
  • آبگوشت لپه و مرغ
3 مجله سلامت  3 طب سنتی
آبگوشت لپه و مرغ

یکی از غذاهای خوش طعم ایرانی ها، آبگوشت لپه و مرغ است که حاوی مواد متنوعی می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت مجله سلامت پلاس همراه باشید.

اختصاصی
  • دسته بندی: آشپزی
  • تاریخ انتشار: 1403/06/18
  • زمان مطالعه: 2 دقیقه

آبگوشت لپه و مرغ

یکی از غذاهای خوش طعم ایرانی ها، آبگوشت لپه و مرغ است که حاوی مواد متنوعی می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت مجله سلامت پلاس همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر

ران و سینه مرغ ۳ تکه

لپه ۱ لیوان

بلغور گندم ۱ قاشق غذاخوری

پیاز ۱ عدد درشت

رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری

سیب زمینی ۳ عدد متوسط

لیمو عمانی ۲ عدد

مرزه خشک ۲ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

زردچوبه و روغن به مقدار کافی

دستور پخت آبگوشت لپه و مرغ

مرحله اول

برای درست کردن آبگوشت لپه و مرغ مجلسی ابتدا باید لپه و یک پیمانه آب را داخل یک کاسه ریخته و برای مدت حداقل ۲ ساعت منتظر بمانیم تا لپه ها در آب بمانند. در این مدت یک پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و سپس در یک تابه به همراه کمی روغن تفت داده تا به اصطلاح پیاز شفاف شود.

مرحله دوم

پس تفت خوردن کافی پیاز، مقداری ادویه شامل نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به آن افزوده و برای دقیقه دیگر نیز تفت دادن را تا ترکیب شدن کامل پیاز و ادویه ادامه می دهیم. در مرحله بعد گوشت مرغ را که به صورت تکه ای خرد کرده ایم به تابه مخلوط پیاز اضافه می کنیم.

مرحله سوم

تفت دادن مرغ را تا زمان تغییر رنگ گوشت ادامه داده و وقتی به خوبی سرخ شد، لپه های خیس خورده  را آبکشی کرده و با مواد موجود در تابه حدود دو دقیقه تفت می دهیم، سپس رب گوجه فرنگی را به مواد افزوده و مجدد همه مواد را با همدیگر مواد تفت می دهیم تا رنگ رب گوجه فرنگی کاملا باز شود.

مرحله چهارم

در این مرحله مقدار ۴ لیوان آب و مواد تفت خورده را در یک قابلمه ریخته و حرارت زیر قابلمه را برای سریعتر جوش آمدن آب، زیاد می کنیم. بعد از رسیدن به دمای جوش، حرارت زیر قابلمه را کم می کنیم تا مرغ و لپه با هم بپزند. بعد از پخت مواد، سیب زمینی و بلغور گندم را به قابلمه می-افزاییم.

مرحله پنجم

در این مرحله کافی است صبر کنیم تا آبگوشت آماده شود. در ۳۰ دقیقه انتهایی پخت، لیموعمانی هایی را که از قبل با چنگال سوراخ کرده و برای ۱۵ دقیقه در آب جوش به منظور گرفته شدن تلخی قرار داده بودیم، به قابلمه آبگوشت اضافه می کنیم.

مرحله ششم

در مرحله آخر کار باید صبر کرد تا آبگوشت جا بیفتد. پس از اینکه آبگوشت جا افتاد میزان ادویه آنرا با چشیدن امتحان کرده و در صورت نیاز به مقدار دلخواه نمک، فلفل سیاه و ادویه اضافه می کنیم. در آخر پودر مرزه خشک را به قابلمه اضافه می کنیم.

یکی از غذاهای خوش طعم ایرانی ها، آبگوشت لپه و مرغ است که حاوی مواد متنوعی می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت مجله سلامت پلاس همراه باشید.

آبگوشت لپه و مرغ

یکی از غذاهای خوش طعم ایرانی ها، آبگوشت لپه و مرغ است.

مجله سلامت پلاس – مدیر سایت
لینک سایت مرجع

مالکیت معنوی مجله سلامت پلاس (healthplusmag.ir) علامت تجاری ناشر است و سایر علائم تجاری مورد استفاده در این مطلب متعلق به دارندگان علامت تجاری مربوطه می باشد.
ناشر وابسته یا مرتبط با دارندگان علامت های تجاری نیست و توسط دارندگان علامت تجاری حمایت، تایید یا ایجاد نشده است مگر اینکه خلاف آن ذکر شده باشد و هیچ ادعایی از سوی ناشر نسبت به حقوق مربوط به علائم تجاری شخص ثالث وجود ندارد.

رزرو تبلیغات

رزرو تبلیغات در مجله سلامت

تبلیغات در سایت

آخرین مطالب

روش خانگی درمان بواسیر
  • آشنایی با بیماری
  • 1403/08/01
روش خانگی درمان بواسیر
حجامت چیست
  • طب سنتی و اسلامی
  • 1403/08/01
حجامت چیست
تاثیر قلیان بر سلامت
  • سلامت و روان
  • 1403/08/01
تاثیر قلیان بر سلامت
تهیه رنگ موی طبیعی در کمترین زمان
  • مراقبت از مو
  • 1403/07/30
تهیه رنگ موی طبیعی در کمترین زمان
ریزش مو در کودکان
  • پیشگیری و درمان
  • 1403/07/30
ریزش مو در کودکان
عرق شاتره برای چی خوبه
  • خواص مواد غذایی
  • 1403/07/30
عرق شاتره برای چی خوبه
خواص باورنکردنی شکر سرخ
  • خواص مواد غذایی
  • 1403/07/30
خواص باورنکردنی شکر سرخ
زندگی با بیماری صرع
  • آشنایی با بیماری
  • 1403/07/30
زندگی با بیماری صرع
خواص عرق کاسنی
  • خواص مواد غذایی
  • 1403/07/30
خواص عرق کاسنی
خواص عرق شاتره
  • خواص مواد غذایی
  • 1403/07/30
خواص عرق شاتره

تی شرت آریا

انواع تی شرت های نخی مردانه

تبلیغات در سایت