- زیبایی و تناسب اندام
- 1403/09/01
از غذاهای سنتی در کشور ما برخی از کشورهای عربی و ترکی کباب است که طعم بسیار لذیذ و خوشمزه ای دارد. کباب ها انواع مختلف و متفاوتی دارند که از یکی از انواع آن ها " کباب بختیاری” است که به دلیل ترکیب گوشت گوساله و مرغ دارای طعم بی نظیری است که بسیار در مهمانی ها و مجالس استفاده می شود.
از غذاهای سنتی در کشور ما برخی از کشورهای عربی و ترکی کباب است که طعم بسیار لذیذ و خوشمزه ای دارد. کباب ها انواع مختلف و متفاوتی دارند که از یکی از انواع آن ها " کباب بختیاری” است که به دلیل ترکیب گوشت گوساله و مرغ دارای طعم بی نظیری است که بسیار در مهمانی ها و مجالس استفاده می شود.
این کباب از ان جا که امکان طبخ آن در نظر برخی ها فقط بر روی منقل و بابیکیو است اما می توان آن را در تابه نیز طبخ و نیز گریل نمود و نوش جان کرد. این کباب با توجه به موادی که با آن مزه دار شده است، طعم خوب و بافت نرمی دارد. این کباب را می توان با نان یا در کنار برنج سرو نمود. برای یادگیری آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کباب بختیاری تابه ای در ادامه با مجله سلامت پلاس همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر
مرحله اول
در این روش ابتدا پیاز را باید به صورت خلالی درشت خرد و درون یک کاسه مناسب بریزیم. و سپس فلفل دلمه ای ها را نیز به صورت خلالی درشت خرد می کنیم و آن ها را نیز به کاسه می افزاییم..
مرحله دوم
در ادامه سینه مرغ را باید به صورت مکعبی خرد و درون کاسه بریزیم. و سپس گوشت را به صورت مکعبی اندازه سینه مرغ خرد و به مواد اضافه می کنیم. و زعفران سابیده شده را با یخ یا آب جوش دم می کنیم.
مرحله سوم
سس مایونز و کره ذوب شده و آبلیمو را به مواد آماده شده باید اضافه گردد و با هم مخلوط شوند و در انتها به مواد ادویه لازم و نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم باید افزوده گردد.
مرحله چهارم
سپس مجدد باید گوشت ها مخلوط شوند تا تمامی مواد مزه دار شوند و روی ظرف را باید با سلفون کامل پوشاند و به مدت ۳۰ دقیقه باید در یخچال نگه داری شوند تا طعم دار شوند .سپس باید سیخ چوبی ها را آماده کنیم.
مرحله پنجم
در محله پایانی باید در سیخ ها یکی در میان سینه مرغ و فلفل دلمه ای و گوشت را به سیخ کشید و باید در اینجا از تابه مخصوص گریل استفاده نمود و کف آن را کاملا چرب نمود و بر روی گاز قرار داد تا کاملا داغ شود. سپس سیخ ها را درون آن قرار می دهیم و مرتب پشت و رو می کنیم تا دو طرف کباب ها پخته و گریل شود.
کباب بختیاری تابه ای
از غذاهای سنتی در کشور ما برخی از کشورهای عربی و ترکی ” کباب ” است که طعم بسیار لذیذ و خوشمزه ای دارد. کباب ها انواع مختلف و متفاوتی دارند که از یکی از انواع آن ها " کباب بختیاری” است.
مالکیت معنوی مجله سلامت پلاس (healthplusmag.ir) علامت تجاری ناشر است و سایر علائم تجاری مورد استفاده در این مطلب متعلق به دارندگان علامت تجاری مربوطه می باشد.
ناشر وابسته یا مرتبط با دارندگان علامت های تجاری نیست و توسط دارندگان علامت تجاری حمایت، تایید یا ایجاد نشده است مگر اینکه خلاف آن ذکر شده باشد و هیچ ادعایی از سوی ناشر نسبت به حقوق مربوط به علائم تجاری شخص ثالث وجود ندارد.