تهیه نثار پلو

  • خانه
  • فهرست مطالب
  • تهیه نثار پلو
3 مجله سلامت  3 طب سنتی
تهیه نثار پلو

پلو و غذای برنجی بسیار محبوبیت دارند و از جمله اینان نثار پلو است که از پلوهای مخلوط و معطری است که مربوط به شهر دماوند است. البته این غذا به عنوان غذای نذری در مراسم سوگواری محرم نیز طبخ می شود. و با قیمه نثار شهر قزوین متفاوت است.

اختصاصی
  • دسته بندی: آشپزی
  • تاریخ انتشار: 1403/06/15
  • زمان مطالعه: 2 دقیقه

پلو و غذای برنجی بسیار محبوبیت دارند و از جمله اینان نثار پلو است که از پلوهای مخلوط و معطری است که مربوط به شهر دماوند است. البته این غذا به عنوان غذای نذری در مراسم سوگواری محرم نیز طبخ می شود. و با قیمه نثار شهر قزوین متفاوت است.

در پخت نثار پلو می توان از گوشت گوسفندی نیز استفاده نمود که البته نسبت به مرغ مجلسی تر است. این غذا از ترکیباتی چون ، برنج و آلبالوی ترش، تهیه می شود که دارای طعم لذت بخشی است.

مواد لازم برای ۴ نفر

  • ران یا سینه مرغ ۴ تکه

  • برنج ۴ پیمانه

  • لپه نصف پیمانه

  • آلبالو خشک بدون هسته نصف پیمانه

  • زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری

  • پیاز داغ به مقدار کافی

  • پیاز ۱ عدد

  • پودر گل سرخ نصف قاشق چایخوری

  • فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری

  • زیره نصف قاشق چایخوری

  • نمک و زردچوبه به مقدار کافی

دستور پخت نثار پلو

مرحله اول

در ابتدا برنج و لپه و آلبالو باید از یک شب قبل تر هر یک به شکل جداگانه در آب خیسانده شوند و باید برنج به همراه آب و نمک خیسانده شود. سپس لپه ها را می گذاریم تا با آب در یک قابلمه جدا گانه پخته شود.

مرحله دوم

سپس لپه ها را آب کش می کنیم و . پیاز را می شوییم و پوست می کنیم و در تابه ای با مقداری روغن بر روی حرارت شروع به تفت دادن و سرخ کردن ان ها می کنیم و آنقدر تفت می دهیم تا طلایی گردد. سپس مرغ ها را خرد و به پیاز ها اضافه می کنیم. تا رنگ آن عوض شود باید تفت دادن را ادامه دهیم.

مرحله سوم

و با کمی ادویه و زعفران شروع به پختن آن ها می کنیم. و سپس قابلمه ای را با آب می گذاریم تا جوش آید. و برنج را در آب جوش به همراه کمی نمک می ریزیم تا نیم پز گردد و سپس آب کش می نماییم.

مرحله چهارم

سپس تابه ای دیگر برداشته و تمامی لپه ها و آلوها که از شب قبل در آب خیسانده بودیم را در روغن به طور کامل سرخ و تفت می دهیم. سپس در ته قابلمه برنج روغن می ریزیم.

مرحله پنجم

سپس برنج و ادویه ها و لپه ها و آلبالو های سرخ شده را لایه لایه می ریزیم و با صبر و شعله اندک منتظر بر دم کشیدن ان می شویم و سپس مرغ را کنار آن سرو می کنیم. و برای تزیین برنج می توان روی آن را با کره یا روغن حیوانی و پیاز داغ و زعفران تزیین نمود.

پلو و غذای برنجی بسیار محبوبیت دارند و از جمله اینان نثار پلو است که از پلوهای مخلوط و معطری است که مربوط به شهر دماوند است. البته این غذا به عنوان غذای نذری در مراسم سوگواری محرم نیز طبخ می شود. و با قیمه نثار شهر قزوین متفاوت است.

نثار پلو با مرغ

پلو و غذای برنجی بسیار محبوبیت دارند و از جمله اینان ” نثار پلو ” است که از پلوهای مخلوط و معطری است که مربوط به شهر دماوند است.

مجله سلامت پلاس – مدیر سایت
لینک سایت مرجع

مالکیت معنوی مجله سلامت پلاس (healthplusmag.ir) علامت تجاری ناشر است و سایر علائم تجاری مورد استفاده در این مطلب متعلق به دارندگان علامت تجاری مربوطه می باشد.
ناشر وابسته یا مرتبط با دارندگان علامت های تجاری نیست و توسط دارندگان علامت تجاری حمایت، تایید یا ایجاد نشده است مگر اینکه خلاف آن ذکر شده باشد و هیچ ادعایی از سوی ناشر نسبت به حقوق مربوط به علائم تجاری شخص ثالث وجود ندارد.

رزرو تبلیغات

رزرو تبلیغات در مجله سلامت

تبلیغات در سایت

آخرین مطالب

روش خانگی درمان بواسیر
  • آشنایی با بیماری
  • 1403/08/01
روش خانگی درمان بواسیر
حجامت چیست
  • طب سنتی و اسلامی
  • 1403/08/01
حجامت چیست
تاثیر قلیان بر سلامت
  • سلامت و روان
  • 1403/08/01
تاثیر قلیان بر سلامت
تهیه رنگ موی طبیعی در کمترین زمان
  • مراقبت از مو
  • 1403/07/30
تهیه رنگ موی طبیعی در کمترین زمان
ریزش مو در کودکان
  • پیشگیری و درمان
  • 1403/07/30
ریزش مو در کودکان
عرق شاتره برای چی خوبه
  • خواص مواد غذایی
  • 1403/07/30
عرق شاتره برای چی خوبه
خواص باورنکردنی شکر سرخ
  • خواص مواد غذایی
  • 1403/07/30
خواص باورنکردنی شکر سرخ
زندگی با بیماری صرع
  • آشنایی با بیماری
  • 1403/07/30
زندگی با بیماری صرع
خواص عرق کاسنی
  • خواص مواد غذایی
  • 1403/07/30
خواص عرق کاسنی
خواص عرق شاتره
  • خواص مواد غذایی
  • 1403/07/30
خواص عرق شاتره

تی شرت آریا

انواع تی شرت های نخی مردانه

تبلیغات در سایت