- زیبایی و تناسب اندام
- 1403/09/01
اگر بخواهیم ایران را به کسی بشناسانیم باید به سراغ غذاهای محلی و اصیل آن برویم و آن ها را به دیگران بشناسانیم و از جمله غذاهای بسیار معروف “کوفته “است که در اقلیم ترک بیشترین استفاده را دارد.
اگر بخواهیم ایران را به کسی بشناسانیم باید به سراغ غذاهای محلی و اصیل آن برویم و آن ها را به دیگران بشناسانیم و از جمله غذاهای بسیار معروف “کوفته “است که در اقلیم ترک بیشترین استفاده را دارد.
کوفته با روش های مختلف و مواد مختلف تهیه می شود. اما آن چه جالب است آن است که می توان با استفاده از سبزیجات، کوفته مشابه تهیه کرد. و از جمله این کوفته های سبزیجات ،کوفته سیب زمینی پنیری است. که در این دستور، سیب زمینی همراه با پنیر موزارلا، کوفته کرده و از مواد گوشتی روی آن می ریزیم و با کمی پنیر موزارلا درون فر قرار می دهیم تا پخته شود.
مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
فلفل دلمه ای ۱ عدد
جعفری تازه خرد شده ۳ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل قرمز به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری سر خالی
مواد کوفته سیب زمینی
سیب زمینی ۸ عدد متوسط
پنیر پیتزا نصف لیوان
جعفری تازه خرد شده سه چهارم قاشق غذا خوری
نمک و پودر سیر وپودر فلفل سیاه به مقدار دلخواه
شیر ۵ قاشق غذا خوری
دستور پخت کوفته سیب زمینی
مرحله اول
در ابتدای کار، مرغ باید با مفداری ادویه به مقدار دلخواه در آب پخته شود و پس از پخته شدن باید خرد شوند. سپس مقداری پیاز برداشته و پس از شستشو و پوست کندن باید کاملا خرد شوند و در تابه ای با روغن سرخ شوند .
مرحله دوم
آنقدر باید سرخ شدن ادامه داشته باشد که کاملا طلایی گردد و سپس فلفل دلمه ای ها را که ریز نموده اید را باید به پیازها بیافزایید. و مجدد مرغ ها به همراه جعفری های خر شده اضافه می کنیم و بعد کمی تفت می دهیم.
مرحله سوم
سپس در این مرحله نوبت به افزودن ادویه ها و فلفل و نمک و رب گوجه فرنگی است که باید به مواد در حال تفت افزوده شوند تا رنگ باز شود . در ادامه باید سیب زمینی ها را خوب شست و با مقداری آب درون قابلمه می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا بپزد. و پس از آبکشی می گذاریم تا خنک شود.
مرحله چهارم
پس از آماده شدن سیب زمینی ها باید پوست آن ها را کند و در ظرفی ریخت و با گوشکوب دستی له نمود. سپس در همین هنگام باید پنیر پیتزا و جعفری خرد شده و شیر و ادویه ها را افزود و با دست ورز می دهیم . و از مواد به اندازه نارنگی باید برداشته و گرد نمود.
مرحله پنجم
سپس باید کف ظرفی را با کره چرب نمود و کوفته را در داخل آن گذاشت و آن ها را با انتهای یک لیوان مقداری گود نمود و مواد گوشتی را باید داخل آن بریزیم و سپس یک کاسه باید برداشت و آن را برای آماده کردن سس به همراه رب گوجه و پودر سیر و آویشن و کمی آب ولرم مخلوط نمود.
مرحله ششم
سپس سس را به صورت پخش روی مواد گوشتی می ریزیم. و پنیر موزارلا روی کوفته ها ریخته و در فر در دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم و پس از ۳۰ دقیقه کوفته ها آماده هستند.
کوفته سیب زمینی
اگر بخواهیم ایران را به کسی بشناسانیم باید به سراغ غذاهای محلی و اصیل آن برویم.
مالکیت معنوی مجله سلامت پلاس (healthplusmag.ir) علامت تجاری ناشر است و سایر علائم تجاری مورد استفاده در این مطلب متعلق به دارندگان علامت تجاری مربوطه می باشد.
ناشر وابسته یا مرتبط با دارندگان علامت های تجاری نیست و توسط دارندگان علامت تجاری حمایت، تایید یا ایجاد نشده است مگر اینکه خلاف آن ذکر شده باشد و هیچ ادعایی از سوی ناشر نسبت به حقوق مربوط به علائم تجاری شخص ثالث وجود ندارد.