تهیه خورش قورمه سبزی گیلانی

  • خانه
  • فهرست مطالب
  • تهیه خورش قورمه سبزی گیلانی
3 مجله سلامت  3 طب سنتی
تهیه خورش قورمه سبزی گیلانی

از غذاهای بسیار با اصالت در ایران خورشت قرمه سبزی است، که این غذا و خورشت در ایران به شکلهای متفاوت طبخ می گردد و از جمله این تنوعها خورشت قورمه سبزی گیلانی است ، یکی از انواع خورشت های خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به گیلان می باشد.

  • دسته بندی: آشپزی
  • تاریخ انتشار: 1403/06/15
  • زمان مطالعه: 2 دقیقه

تهیه خورش قورمه سبزی گیلانی

از غذاهای بسیار با اصالت در ایران خورشت قرمه سبزی است، که این غذا و خورشت در ایران به شکلهای متفاوت طبخ می گردد و از جمله این تنوعها خورشت قورمه سبزی گیلانی است ، یکی از انواع خورشت های خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به گیلان می باشد، برای یادگیری این آموزش آشپزی در ادامه با مجله سلامت پلاس همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر

سبزی خورشتی ۵۰۰ گرم

گوشت خورشتی ۴۰۰ گرم

لیمو عمانی ۴ عدد

لوبیا چشم بلبلی یک سوم لیوان

پیاز داغ ۴ قاشق غذاخوری

آب نارنج ۱ قاشق غذاخوری

بادمجان ۴ عدد قلمی

گوجه فرنگی ۳ عدد متوسط

نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

زردچوبه و روغن به مقدار کافی

دستور پخت قورمه سبزی گیلانی

مرحله اول

برای تهیه این خورشت خوشمزه ابتدا باید پیاز ها را به خوبی شست و به صورت نگینی و به همراه کمی روغن در یک قابلمه مناسب تفت می دهیم تا پیاز سبک و شیشه ای شود، سپس گوشت خورشتی را اضافه می نماییم.

مرحله دوم

سپس در این مرحله باید گوشت را به خوبی تفت داد تا تغییر رنگ دهد، و مقداری فلفل سیاه و زردچوبه باید به آن افزود. در حدی که مواد با هم یکدست شوند، سپس باید لوبیا چشم بلبلی که از قبل خیسانده ایم ،را بیافزاییم.

مرحله سوم

سپس باید ۴لیوان آ ب را به آن بیافزاییم تا آب جوش بیاید و در اینجا گوشت و لوبیاها با حرارت ملایم باید پخته شود. و در همین حین سبزی خورشتی را به صورت ریز خرد می کنیم و به همراه کمی روغن تفت می دهیم تا به خوبی سرخ شود.

مرحله چهارم

سپس سبزی سرخ شده را به خورشت باید اضافه نمود. و باید بادمجان ها و گوجه فرنگی ها را به همراه کمی روغن سرخ نماییم . اکنون باید کمی صبر نمود تا آب اضافی خورشت ها کشیده شود و خورشت به روغن بیفتد.

مرحله پنجم

در ۱۵ دقیقه پایانی پخت خورشت باید بادمجان های سرخ شده و لیمو امانی ها را به خورشت اضافه کنیم و سپس در پایان کار باید گوجه فرنگی ها را در روی خورشت و در ظرف مورد نظر ریخت. .

مرحله ششم

البته می توان از آب نارنج به جای لیمو امانی استفاده نمود که عطر و طعم لذیذی می دهد و در آخر می توان گفت این غذا را برنج کته میل بفرمایید. نکته قابل توجه این که اگر در منزل گمج دارید، می توانید خورشت را در آن تهیه بنمایید.

از غذاهای بسیار با اصالت در ایران خورشت قرمه سبزی است، که این غذا و خورشت در ایران به شکلهای متفاوت طبخ می گردد و از جمله این تنوعها خورشت قورمه سبزی گیلانی است ، یکی از انواع خورشت های خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به گیلان می باشد.

خورش قورمه سبزی گیلانی

از غذاهای بسیار با اصالت در ایران خورشت قرمه سبزی است.

مجله سلامت پلاس – مدیر سایت
لینک سایت مرجع

مالکیت معنوی مجله سلامت پلاس (healthplusmag.ir) علامت تجاری ناشر است و سایر علائم تجاری مورد استفاده در این مطلب متعلق به دارندگان علامت تجاری مربوطه می باشد.
ناشر وابسته یا مرتبط با دارندگان علامت های تجاری نیست و توسط دارندگان علامت تجاری حمایت، تایید یا ایجاد نشده است مگر اینکه خلاف آن ذکر شده باشد و هیچ ادعایی از سوی ناشر نسبت به حقوق مربوط به علائم تجاری شخص ثالث وجود ندارد.

رزرو تبلیغات

رزرو تبلیغات در مجله سلامت

تبلیغات در سایت

آخرین مطالب

روش خانگی درمان بواسیر
  • آشنایی با بیماری
  • 1403/08/01
روش خانگی درمان بواسیر
حجامت چیست
  • طب سنتی و اسلامی
  • 1403/08/01
حجامت چیست
تاثیر قلیان بر سلامت
  • سلامت و روان
  • 1403/08/01
تاثیر قلیان بر سلامت
تهیه رنگ موی طبیعی در کمترین زمان
  • مراقبت از مو
  • 1403/07/30
تهیه رنگ موی طبیعی در کمترین زمان
ریزش مو در کودکان
  • پیشگیری و درمان
  • 1403/07/30
ریزش مو در کودکان
عرق شاتره برای چی خوبه
  • خواص مواد غذایی
  • 1403/07/30
عرق شاتره برای چی خوبه
خواص باورنکردنی شکر سرخ
  • خواص مواد غذایی
  • 1403/07/30
خواص باورنکردنی شکر سرخ
زندگی با بیماری صرع
  • آشنایی با بیماری
  • 1403/07/30
زندگی با بیماری صرع
خواص عرق کاسنی
  • خواص مواد غذایی
  • 1403/07/30
خواص عرق کاسنی
خواص عرق شاتره
  • خواص مواد غذایی
  • 1403/07/30
خواص عرق شاتره

تی شرت آریا

انواع تی شرت های نخی مردانه

تبلیغات در سایت