تهیه فرنی اصفهانی

  • خانه
  • فهرست مطالب
  • تهیه فرنی اصفهانی
3 مجله سلامت  3 طب سنتی
تهیه فرنی اصفهانی

یکی از گونه های غذاهای لذیذ و خوشمزه ایرانی فرنی اصفهانی است که همچون عدسی اصفهانی برای صبحانه میل می شود. لازم به ذکر است که برای درست کردن این فرنی لذیذ شیره انگور یا شیره خرما به کار برده می شود که این خود نقطه قوت این خوراک می باشد.

  • دسته بندی: آشپزی
  • تاریخ انتشار: 1403/06/14
  • زمان مطالعه: 2 دقیقه

تهیه فرنی اصفهانی

یکی از گونه های غذاهای لذیذ و خوشمزه ایرانی فرنی اصفهانی است که همچون عدسی اصفهانی برای صبحانه میل می شود. لازم به ذکر است که برای درست کردن این فرنی لذیذ شیره انگور یا شیره خرما به کار برده می شود که این خود نقطه قوت این خوراک می باشد. ما در این مطلب سعی کردیم تا چگونگی درست کردن و تهیه کامل و گام به گام این غذای لذیذ یعنی شامی یزدی را در مجله سلامت پلاس به شما عزیزان بیاموزیم. در نتیجه با ما همراه باشید و دستور تهیه این غذا را تا انتها دنبال کنید.

مواد لازم فرنی اصفهانی

آرد برنج ۳ قاشق غذاخوری

آب ۱ لیوان

نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری

شیر ۱ لیوان

شیره انگور یا خرما ۱ قاشق غذاخوری

گلاب و هل (اختیاری) به مقدار لازم

نحوه و دستور پخت فرنی اصفهانی

گام اول

در ابتدا جهت درست کردن فرنی لذیذ اصفهانی می بایست شیر را درون یک قابلمه متوسط بریزید و پس از آن آرد برنج را نیز به قابلمه بیفزایید و خوب مخلوط نمایید تا آرد برنج کاملا داخل شیر آب شود و مواد یکنواختی به دست آید.

گام دوم

در این مرحله و پس از حل شدن آرد برنج داخل شیر، قابلمه را بر روی شعله متوسط اجاق بگذارید و منتظر بمانید تا شیر بجوشد. در زمان جوشیدن شیر نشاسته ذرت را با آب مخلوط کنید و خوب ترکیب نمایید تا نشاسته داخل آب کاملا حل بشود.

گام سوم

اکنون بعد از به جوش آمدن شیر، باید مخلوط آب و نشاسته ذرت را درون قابلمه بریزید و بعد از آن با به آرامی و پشت سر هم فرنی را هم بزنید تا غلیظ شود.

گام چهارم

شما می توانید به سلیقه خود پودر هل و یا گلاب به این فرنی بیفزایید چنانچه مایلید که فرنی شما دارای عطر و مزه جذاب تری باشد می توانید به اندازه یک تا دو قاشق غذاخوری گلاب و همچنین نوک قاشق چایخوری پودر هل نیز درون فرنی خود بریزید.

گام پنجم

به این نکته دقت کنید که مواد گلاب و پودر هل را می بایست پیش از اینکه فرنی غلیظ شود داخل قابلمه بریزید و خوب مخلوط نمایید. به علاوه بعد از آماده شدن فرنی می توانید طبق علاقه خود کمی شیره میوه روی آن بریزید.

گام ششم

در پایان باید بگوییم که بهترین شیره برای این فرنی شیره انگور یا شیره خرما می باشد که مزه خیلی خوبی به این فرنی خواهد داد. در نهایت با هم بر اساس سلیقه خود می توانید فرنی را گرم میل نمایید و یا پس از خنک شدن در یخچال آن را بخورید.

یکی از گونه های غذاهای لذیذ و خوشمزه ایرانی فرنی اصفهانی است که همچون عدسی اصفهانی برای صبحانه میل می شود. لازم به ذکر است که برای درست کردن این فرنی لذیذ شیره انگور یا شیره خرما به کار برده می شود که این خود نقطه قوت این خوراک می باشد.

روش پخت فرنی اصفهانی

یکی از غذاهای لذیذ و خوشمزه ایرانی فرنی اصفهانی است.

مجله سلامت پلاس – مدیر سایت
لینک سایت مرجع

مالکیت معنوی مجله سلامت پلاس (healthplusmag.ir) علامت تجاری ناشر است و سایر علائم تجاری مورد استفاده در این مطلب متعلق به دارندگان علامت تجاری مربوطه می باشد.
ناشر وابسته یا مرتبط با دارندگان علامت های تجاری نیست و توسط دارندگان علامت تجاری حمایت، تایید یا ایجاد نشده است مگر اینکه خلاف آن ذکر شده باشد و هیچ ادعایی از سوی ناشر نسبت به حقوق مربوط به علائم تجاری شخص ثالث وجود ندارد.

رزرو تبلیغات

رزرو تبلیغات در مجله سلامت

تبلیغات در سایت

آخرین مطالب

روش خانگی درمان بواسیر
  • آشنایی با بیماری
  • 1403/08/01
روش خانگی درمان بواسیر
حجامت چیست
  • طب سنتی و اسلامی
  • 1403/08/01
حجامت چیست
تاثیر قلیان بر سلامت
  • سلامت و روان
  • 1403/08/01
تاثیر قلیان بر سلامت
تهیه رنگ موی طبیعی در کمترین زمان
  • مراقبت از مو
  • 1403/07/30
تهیه رنگ موی طبیعی در کمترین زمان
ریزش مو در کودکان
  • پیشگیری و درمان
  • 1403/07/30
ریزش مو در کودکان
عرق شاتره برای چی خوبه
  • خواص مواد غذایی
  • 1403/07/30
عرق شاتره برای چی خوبه
خواص باورنکردنی شکر سرخ
  • خواص مواد غذایی
  • 1403/07/30
خواص باورنکردنی شکر سرخ
زندگی با بیماری صرع
  • آشنایی با بیماری
  • 1403/07/30
زندگی با بیماری صرع
خواص عرق کاسنی
  • خواص مواد غذایی
  • 1403/07/30
خواص عرق کاسنی
خواص عرق شاتره
  • خواص مواد غذایی
  • 1403/07/30
خواص عرق شاتره

تی شرت آریا

انواع تی شرت های نخی مردانه

تبلیغات در سایت