- زیبایی و تناسب اندام
- 1403/09/01
- دسته بندی: آشپزی
- تاریخ انتشار: 1403/06/14
- زمان مطالعه: 3 دقیقه
کشک بادمجان رژیمی یکی از انواع غذاهای لذیذ و پرطرفدار ایرانی است که با طرق مختلف پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کشک بادمجان رژیمی در ادامه با مجله سلامت پلاس همراه باشید.
تهیه کشک بادمجان رژیمی
کشک بادمجان رژیمی یکی از انواع غذاهای لذیذ و پرطرفدار ایرانی است که با طرق مختلف پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کشک بادمجان رژیمی در ادامه با مجله سلامت پلاس همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر
بادمجان ۷ عدد
کشک ۳ قاشق غذاخوری
پیاز ۲ عدد متوسط
آب نصف پیمانه
سیر داغ ۱ قاشق چایخوری
زردچوبه نصف قاشق چایخوری
نعنا داغ به مقدار کافی
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
مغز گردو به مقدار کافی
طرز تهیه کشک بادمجان رژیمی
مرحله اول
برای تهیه کشک بادمجان رژیمی ابتدا فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود. در ادامه بادمجان ها را می شوییم و پوست آنها را کاملا می گیریم، سپس به دو قسمت تقسیم می کنیم.
مرحله دوم
حالا کف و دیواره ها ی سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم، سپس بادمجان ها را درون آن می چینیم. در ادامه روی بادمجان ها را با برس آغشته به روغن مایع می کنیم و مقداری نمک روی بادمجان ها می پاشیم.
مرحله سوم
در این مرحله سینی حاوی بادمجان را طبقه وسط فر قرار داده و می گذاریم بادمجان ها کاملا نرم شوند. در نظر داشته باشید در هنگام پختن بادمجان ها باید طبقه بالا و پایین فر به صورت همزمان روشن باشد.
مرحله چهارم
حالا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و داخل تابه می ریزیم و تابه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم. در ادامه مقداری روغن مایع به تابه اضافه کرده و مقداری زردچوبه داخل تابه می ریزیم.
مرحله پنجم
در این مرحله پیاز را تفت می دهیم تا کاملا سرخ و طلایی شود، سپس پیاز داغ را از تابه خارج می کنیم. در ادامه بادمجان های نرم شده را درون تابه ای که پیاز را در آن سرخ کردیم می چینیم و آب روی آن می ریزیم.
مرحله ششم
در این مرحله مقداری از پیاز داغ را برای تزیین کنار می گذاریم و بقیه آن را روی بادمجان ها می ریزیم. در ادامه تابه را روی حرارت زیاد قرار داده و درب آن را می بندیم، سپس می گذاریم بادمجان ها به طور کامل پخته و نرم شوند.
مرحله هفتم
زمانی که بادمجان ها کاملا پخته و نرم شدند، زیر تابه را خاموش کرده، با گوشت کوب می کوبیم تا بادمجان ها له و پوره شوند. در ادامه مقداری نمک و فلفل سیاه به تابه اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
مرحله هشتم
مجددا تابه را روی حرارت متوسط قرار داده و اجازه می دهیم آب محتویات درون تابه کاملا تبخیر شود. در حین پخت کشک را با مقداری سیر داغ به مواد می افزاییم و مخلوط می کنیم تا ترکیب و یکدست شود.
مرحله نهم
۱۰ دقیقه مانده به اتمام پخت مقداری مغز گردو خرد شده به تابه اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم. پس از گذشت این زمان نمک و فلفل سیاه غذا را چک می کنیم تا کافی باشد، سپس تابه را از روی حرارتبر می داریم.
مرحله دهم
حالا محتویات تابه را درون ظرف دلخواهمان می ریزیم و روی آنرا با پیاز داغ باقی مانده، نعنا داغ، سیر داغ و کشک تزیین می کنیم. در نهایت کشک بادمجان رژیمی را به همراه نان سنگک تازه و پیاز سرو می کنیم.
کشک بادمجان رژیمی
کشک بادمجان یکی از انواع غذاهای لذیذ و پرطرفدار ایرانی است.
مالکیت معنوی مجله سلامت پلاس (healthplusmag.ir) علامت تجاری ناشر است و سایر علائم تجاری مورد استفاده در این مطلب متعلق به دارندگان علامت تجاری مربوطه می باشد.
ناشر وابسته یا مرتبط با دارندگان علامت های تجاری نیست و توسط دارندگان علامت تجاری حمایت، تایید یا ایجاد نشده است مگر اینکه خلاف آن ذکر شده باشد و هیچ ادعایی از سوی ناشر نسبت به حقوق مربوط به علائم تجاری شخص ثالث وجود ندارد.