- زیبایی و تناسب اندام
- 1403/09/01
- دسته بندی: آشپزی
- تاریخ انتشار: 1403/06/15
- زمان مطالعه: 1 دقیقه
مرغ چیپسی غذایی بینالمللی و پرطرفدار است که از اغشته و سرخ کردن سینهی مرغ با چیپس ترتیلا تهیه میشود. در کنار این غذا سسی خوشمزه از ترکیب سبزیجات سرو میشود. یکی از ویژگیهای این غذا این است که میتوان آن را به صورت انگشتی در مهمانیها سرو کرد.
تهیه مرغ چیپسی
مرغ چیپسی غذایی بینالمللی و پرطرفدار است که از اغشته و سرخ کردن سینهی مرغ با چیپس ترتیلا تهیه میشود. در کنار این غذا سسی خوشمزه از ترکیب سبزیجات سرو میشود. یکی از ویژگیهای این غذا این است که میتوان آن را به صورت انگشتی در مهمانیها سرو کرد. برای مشاهدهی این دستور پخت بینالمللی با مجله سلامت پلاس همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ ۱ عدد
چیپس ترتیلا ۳ پیمانه
آرد ۱ پیمانه
زیره سبز ۱ قاشق غذا خوری
نمک ۲ قاشق چای خوری
روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری
پیاز سفید نصف ۱ عدد
فلفل دلمه ای سبز ۱ عدد
سیر ۳ حبه
سس قرمز ۲۲۰ گرم
پنیر خامه ای ۱۲۰ گرم
چدار ۱ پیمانه
کنسرو ذرت نصف پیمانه
طرز تهیه مرغ چیپسی
گام اول
برای تهیه این غذا ابتدا سینهی مرغ پاک شده را نازک برش بزنید. سپس رشتههای برش خورده را داخل آرد، تخم مرغ و در آخر چیپس ترتیلا بغلتانید. تابهی مناسبی را انتخاب کنید، روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا روغن کاملاً داغ شود.
گام دوم
اکنون مرغها را درون روغن سرخ کنید. داخل تابهی دیگری مقداری روغن زیتون بریزد. فلفلهای دلمهای را خرد کرده و داخل آن بریزید. پیاز را پوست کنده و نگینی ریز خرد کنید و همراه با سیر له شده به ماهیتابهی دوم اضافه کنید.
گام سوم
سبزیجات را تفت دهید تا سبک شوند. پس از اینکه پیاز و فلفل دلمهای سبک شدند، به ترتیب ذرت، سس تند و پنیر خامهای را به ماهیتابه اضافه کنید و هم بزنید تا سس غلییظ شود. سس سبزیجات را در کاسه ریخته و همراه با مرغ چیپسی سرخ شده سرو کنید.
مرغ چیپسی
مرغ چیپسی غذایی بینالمللی و پرطرفدار است که از اغشته و سرخ کردن سینهی مرغ با چیپس ترتیلا تهیه میشود.
مالکیت معنوی مجله سلامت پلاس (healthplusmag.ir) علامت تجاری ناشر است و سایر علائم تجاری مورد استفاده در این مطلب متعلق به دارندگان علامت تجاری مربوطه می باشد.
ناشر وابسته یا مرتبط با دارندگان علامت های تجاری نیست و توسط دارندگان علامت تجاری حمایت، تایید یا ایجاد نشده است مگر اینکه خلاف آن ذکر شده باشد و هیچ ادعایی از سوی ناشر نسبت به حقوق مربوط به علائم تجاری شخص ثالث وجود ندارد.