تهیه مرغ سوخاری بدون پوست

  • خانه
  • فهرست مطالب
  • تهیه مرغ سوخاری بدون پوست
3 مجله سلامت  3 طب سنتی
تهیه مرغ سوخاری بدون پوست

معمولا مرغ سوخاری با پوست پخته می شود اما در این روش، سسی آماده می شود که مرغ را در آن قرار داده و سپس سرخ می کنند. در این صورت مرغ علاوه بر طعم خوبی که می گیرد، رنگ زیبایی نیز به خود می گیرد که این غذا را زیباتر می کند. شما می توانید این غذا را در مهمانی ها با نان و سیب زمینی سرخ شده یا با برنج زعفرانی سرو نمایید.

اختصاصی
  • دسته بندی: آشپزی
  • تاریخ انتشار: 1403/06/15
  • زمان مطالعه: 2 دقیقه

معمولا مرغ سوخاری با پوست پخته می شود اما در این روش، سسی آماده می شود که مرغ را در آن قرار داده و سپس سرخ می کنند. در این صورت مرغ علاوه بر طعم خوبی که می گیرد، رنگ زیبایی نیز به خود می گیرد که این غذا را زیباتر می کند. شما می توانید این غذا را در مهمانی ها با نان و سیب زمینی سرخ شده یا با برنج زعفرانی سرو نمایید.

مواد لازم برای ۴ نفر

  • مرغ ۸ تکه ران بدون پوست

  • سس کچاپ ۳ قاشق غذا خوری

  • سس باربیکیو ۲ قاشق غذا خوری

  • فلفل سبز ۲ عدد

  • سیر ۳ حبه

  • روغن زیتون ۵ قاشق غذا خوری

  • آبلیمو به مقدار دلخواه

  • ادویه کاری ۱ قاشق چای خوری

دستور پخت مرغ سوخاری بدون پوست

مرحله اول

در این مرحله، یک ظرف انتخاب کنید. سس کچاپ و باربیکیو را داخل آن بریزید. سیر را رنده یا له نموده و به سس اضافه می نماییم. فلفل سبز را به شکل حلقه حلقه برش داده و به مواد اضافه کنید.

مرحله دوم

روغن زیتون، ادویه ها و کمی آبلیمو بریزید و هم بزنید تا یکدست شوند. تکه های مرغ را به آن اضافه نموده و با دست هم می زنیم تا مرغ با همه ی مواد آغشته گردد.

مرحله سوم

سپس روی کاسه نایلون یا سلفون می کشیم و به مدت ۳-۴ ساعت در یخچال می گذاریم تا مزه بگیرد. تابه ای عمیق برداشته و داخل آن روغن ریخته و روی حرارت می گذاریم تا روغن داغ شود.

مرحله چهارم

مرغ ها را از سس در می آوریم و کم کم داخل روغن داغ می گذاریم تا سرخ شود. بهتر است هنگامی که روغن داغ گردید حرارت را کاهش دهید. در نهایت مرغ ها را تک تک یا دوتایی سرخ نمایید تا دمای روغن یکباره پایین نیاید و مرغ ها خوب پخته شوند.

معمولا مرغ سوخاری با پوست پخته می شود اما در این روش، سسی آماده می شود که مرغ را در آن قرار داده و سپس سرخ می کنند. در این صورت مرغ علاوه بر طعم خوبی که می گیرد، رنگ زیبایی نیز به خود می گیرد که این غذا را زیباتر می کند. شما می توانید این غذا را در مهمانی ها با نان و سیب زمینی سرخ شده یا با برنج زعفرانی سرو نمایید.

مرغ سوخاری بدون پوست

دستور پخت مرغ سوخاری بدون پوست

مجله سلامت پلاس – مدیر سایت
لینک سایت مرجع

مالکیت معنوی مجله سلامت پلاس (healthplusmag.ir) علامت تجاری ناشر است و سایر علائم تجاری مورد استفاده در این مطلب متعلق به دارندگان علامت تجاری مربوطه می باشد.
ناشر وابسته یا مرتبط با دارندگان علامت های تجاری نیست و توسط دارندگان علامت تجاری حمایت، تایید یا ایجاد نشده است مگر اینکه خلاف آن ذکر شده باشد و هیچ ادعایی از سوی ناشر نسبت به حقوق مربوط به علائم تجاری شخص ثالث وجود ندارد.

رزرو تبلیغات

رزرو تبلیغات در مجله سلامت

تبلیغات در سایت

آخرین مطالب

ترفندهایی برای کاهش وزن
  • زیبایی و تناسب اندام
  • 1403/09/01
ترفندهایی برای کاهش وزن
قوی ترین داروی گیاهی ضد سرفه
  • پیشگیری و درمان
  • 1403/08/30
قوی ترین داروی گیاهی ضد سرفه
همه چیز درباره دندان عقل
  • سبک زندگی
  • 1403/08/30
همه چیز درباره دندان عقل
اصول تغذیه ای در بدنسازان
  • ورزش و تندرستی
  • 1403/08/30
اصول تغذیه ای در بدنسازان
تفاوت بین درد مزمن و درد حاد
  • پیشگیری و درمان
  • 1403/08/29
تفاوت بین درد مزمن و درد حاد
مننژیت ویروسی: علت، علائم و راه های بهبود
  • پیشگیری و درمان
  • 1403/08/29
مننژیت ویروسی: علت، علائم و راه های بهبود
ویتامین هایی که برای داشتن پوستی عالی نیاز دارید
  • مراقبت از پوست
  • 1403/08/29
ویتامین هایی که برای داشتن پوستی عالی نیاز دارید
علم سنولیتیک: عصاره گیاهی برای پیری
  • مراقبت از پوست
  • 1403/08/29
علم سنولیتیک: عصاره گیاهی برای پیری
جایگاه طب سنتی ایرانی در تسکین درد
  • طب سنتی و اسلامی
  • 1403/08/28
جایگاه طب سنتی ایرانی در تسکین درد
علت درد مچ دست چیست: بررسی علائم و درمان آن ها
  • پیشگیری و درمان
  • 1403/08/27
علت درد مچ دست چیست: بررسی علائم و درمان آن ها

تی شرت آریا

انواع تی شرت های نخی مردانه

تبلیغات در سایت