- زیبایی و تناسب اندام
- 1403/09/01
- دسته بندی: آشپزی
- تاریخ انتشار: 1403/06/18
- زمان مطالعه: 2 دقیقه
پای سیب کیکی، مواد لازم:
پای سیب کیکی، مواد لازم:
کره ۱۲۰ گرم
پودر قند ۱۵۰ گرم حدود ۲/۳ لیوان
تخم مرغ ۳ عدد کوچک یا ۲ عدد بزرگ
ماست شیرین ۱/۲ لیوان
آرد ۲۰۰ گرم یا ۱ لیوان+۱/۳ لیوان
بیکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
مواد لازم میانی:
سیب زرد ۳ عدد
شکر قهوه ای یا سفید ۵-۶ قاشق غذاخوری
گلاب ۱ قاشق غذاخوری
پودر دارچین ۱ قاشق چایخوری
کره ۲۵ گرم
طرز تهیه:
ابتدا مواد میانی را درست میکنیم چون باید بزاریم سرد بشه به این ترتیب که سیب ها را رنده درشت میزنیم.
بعد با گلاب میریزیم تو قابلمه و میزاریم روی شعله ملایم و اجازه میدیم کاملا آب سیب کشیده بشه بعد بهش شکر را اضافه کرده من از شکر قهوه ای استفاده کردم با دارچین و مرتب هم میزنیم بعد از اون بهش کره رو اضافه کرده و میزاریم دوباره آبش جمع بشه،الان مایه میانی ما حاضره میزاریم تا سرد بشه و تا زمانی که سرد میشه ما مایه کیک رو حاضر میکنیم.
به این صورت که کره هم دمای محیط را با پودر قند حسابی با دور تند همزن میزنیم تا کرم رنگ و پف دار بشه (تر جیح بر اینه که از پودر قند استفاده بشه که حالت پوک تری به کیک میدهد) اگر شکر میریزید دقت کنید دانه های شکر حتما حل بشه، سپس تخم مرغ های هم دمای محیط را یکی یکی اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هر تخم مرغ ۲ دقیقه مواد رو میزنیم؛ با تخم مرغ اخری وانیل رو هم اضافه میکنیم، و بعد ماست را اضافه میکنیم و دوباره میزنیم و در آخر آرد الک شده که با بکینگ پودر مخلوط کردیم را کم کم اضافه میکنیم ،دقت کنید مایه کیک مقداری سفت هست، میتونید از قیف استفاده کنید که راحتر باشین، بعد طبق دستور اول مقداری مایه کیک بعد از مواد سیب وسطش میریزین با فاصله از کناره ها و بعد دوباره مایه کیک و میره توی فر ۱۸۰ به مدت ۲۰ الی۳۰ دقیقه و در آخر کار هم مقداری پودر قند میپاشین روی کیک و تماااام….
پای سیب کیکی
کیک پای سیب، خوشمزه و به عناون میان وعده برای کودکان بسیار مناسب است...
مالکیت معنوی مجله سلامت پلاس (healthplusmag.ir) علامت تجاری ناشر است و سایر علائم تجاری مورد استفاده در این مطلب متعلق به دارندگان علامت تجاری مربوطه می باشد.
ناشر وابسته یا مرتبط با دارندگان علامت های تجاری نیست و توسط دارندگان علامت تجاری حمایت، تایید یا ایجاد نشده است مگر اینکه خلاف آن ذکر شده باشد و هیچ ادعایی از سوی ناشر نسبت به حقوق مربوط به علائم تجاری شخص ثالث وجود ندارد.