- زیبایی و تناسب اندام
- 1403/09/01
- دسته بندی: آشپزی
- تاریخ انتشار: 1403/06/21
- زمان مطالعه: 4 دقیقه
سلامی گرم به علاقه مندان به آشپزی و مخاطبان همیشگی سایت مامی فود، امیدوارم که حالتون خوب باشه و روزگارتون سرشار از الطاف الهی؛ خوشحالم که با آموزش یک دستور غذایی دیگر باز هم در خدمت شما دوستان هستم.
سلامی گرم به علاقه مندان به آشپزی و مخاطبان همیشگی سایت مامی فود، امیدوارم که حالتون خوب باشه و روزگارتون سرشار از الطاف الهی؛ خوشحالم که با آموزش یک دستور غذایی دیگر باز هم در خدمت شما دوستان هستم.
این رسپی به طرز تهیه دنده کباب آمریکایی اختصاص پیدا می کند و همانطور که از نامش پیداست یکی از غذاهای اصیل کشور آمریکا محسوب می شود.
دنده کباب آمریکایی غذایی است با طعمی شگفت انگیز و فوق العاده خوشمزه که برای درست کردن آن دنده های کوتاه گوشت گاو را با ادویه جات متنوع مزه دار کرده و کباب می کنند؛ برای کامل کردن طعم این غذا، در آخر فرآیند کباب کردن روی دنده های کباب شده را به سس باربیکیو آغشته کرده و سرو می کنند.
دنده کباب آمریکایی مملو از طعم های جادویی است که برای تهیه آن از گوشت دنده کوتاه گاو استفاده می شود، هنگام کباب کردن حتما از حرارت ملایم استفاده کنید تا کاملا مغز پخت شده و از سوختن آن جلوگیری شود؛ دنده کباب آمریکایی گزینه ایی فوق العاده چشمگیر برای پذیرایی از میهمانانتان می باشد که همه از آن استقبال خواهند کرد.
مواد لازم:
دنده کوتاه گوشت گاو: 1/5 کیلوگرم
شکر قهوه ای: نصف لیوان
پودر پاپریکا: 1 قاشق غذاخوری
پودر پیاز: 1 قاشق غذاخوری
پودر سیر: یک قاشق غذاخوری
نمک: 2 قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه: 1 قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز: 1 قاشق چایخوری
پودر فلفل چیلی: نصف قاشق چایخوری
پودر فلفل کاین: 1 قاشق چایخوری
سس باربیکیو; نصف لیوان
درست کردن دنده کباب آمریکایی دشوار نیست و تهیه آن در منزل راحت تر از آن چیزی است که تصور می کنید. برای تهیه دنده کباب آمریکایی نیاز است به چندین ماده اولیه که در ادامه معرفی شده و در صورت لزوم نکاتی در مورد آن ها شرح داده خواهد شد.
دنده گوشت گاو: دنده گوشت گاو باید به قطعات مستطیل شکل برش زده شود و ترجیحا از دنده های حاوی گوشت و چربی استفاده شود، حتما پوسته براق روی دنده را قبل از شروع جدا کنید.
سس باربیکیو: که به صورت BBQ نوشته می شود سسی است ترش و شیرین و مختص غذاهای کبابی، که برای کامل تر کردن طعم این غذا به آن احتیاج داریم.
شکر قهوه ایی: که می توانید به جای آن از عسل، شربت افرا و یا ملاس نیز استفاده کنید.
پودر پاپریکا: اگر از نوع دودی آن استفاده کنید بهتر خواهد بود.
پودر سیر و پودر پیاز: که از ادویه جات اساسی این غذا به حساب می آیند.
نمک و پودر فلفل سیاه: که پایه ثابت اکثر غذاها هستند.
تخم گشنیز: که باید کاملا پودری و آسیاب شده باشد.
پودر فلفل چیلی: که طعمی تند به کباب ما می دهد.
پودر فلفل کاین: که تندی پودر فلفل چیلی را تقویت می کند.
و اما روش تهیه دنده کباب آمریکایی که در ادامه به صورت مرحله به مرحله شرح داده می شود.
مرحله اول روش تهیه دنده کباب آمریکایی:
ابتدا ادویه جات را در یک کاسه ریخته و با هم مخلوط می کنیم برای این منظور شکر قهوه ایی، پودر پاپریکا، پودر فلفل چیلی، پودر فلفل کاین، پودر تخم گشنیز، پودر سیر، پودر پیاز، نمک و پودر فلفل سیاه را داخل یک ظرف ریخته و با قاشق هم می زنیم تا کاملا و به طور یک دست مخلوط شود.
مرحله دوم روش تهیه دنده کباب آمریکایی:
غشای نازک روی دنده گوشت گاو را بر می داریم، سپس از ترکیب ادویه جاتی که آماده کردیم به تمامی قسمت های آن می مالیم، دنده های آغشته به ادویه را داخل یک سینی قرار داده و روی آن را با سلفون یا فویل می پوشانیم و به مدت یک شب در یخچال قرار می دهیم تا ادویه ها به بافت گوشتی نفوذ کرده و کاملا مزه دار شود.
مرحله سوم روش تهیه دنده کباب آمریکایی:
هنگام طبخ این غذا، کباب پز یا منقل خود را روشن کرده سپس دنده های مزه دار شده را روی توری سیمی آن قرار دهید، اگر دمای منبع حرارتی شما قابل تنظیم است روی 100 درجه سانتی گراد قرار دهید و اجازه دهید تا دنده ها به آرامی کباب شوند. گهگاه تکه های دنده را پشت و رو کنید تا تمامی قسمت های آن پخته شود.
پس از پخت کامل، دنده های کباب شده را از روی آتش یا حرارت بردارید و با سبزیجات دلخواه سرو کنید.
فرآیند کباب کردن دنده ها با حرارت ملایم ممکن است 4، 5 ساعت طول بکشد پس لطفا صبور باشید و از قبل برای آن برنامه ریزی کنید، در اواخر کار یعنی زمانی که احتمال می دهید 90 درصد دنده ها کباب شده اند با کمک یک برس تمامی قسمت های گوشت را به سس باربیکیو آغشته کنید و اجازه دهید 30 دقیقه دیگر روی حرارت باقی بمانند.
مالکیت معنوی مجله سلامت پلاس (healthplusmag.ir) علامت تجاری ناشر است و سایر علائم تجاری مورد استفاده در این مطلب متعلق به دارندگان علامت تجاری مربوطه می باشد.
ناشر وابسته یا مرتبط با دارندگان علامت های تجاری نیست و توسط دارندگان علامت تجاری حمایت، تایید یا ایجاد نشده است مگر اینکه خلاف آن ذکر شده باشد و هیچ ادعایی از سوی ناشر نسبت به حقوق مربوط به علائم تجاری شخص ثالث وجود ندارد.