- زیبایی و تناسب اندام
- 1403/09/01
- دسته بندی: آشپزی
- تاریخ انتشار: 1403/06/14
- زمان مطالعه: 2 دقیقه
معمولا مرغ سوخاری با پوست پخته می شود اما در این روش، سسی آماده می شود که مرغ را در آن قرار داده و سپس سرخ می کنند. در این صورت مرغ علاوه بر طعم خوبی که می گیرد، رنگ زیبایی نیز به خود می گیرد که این غذا را زیباتر می کند.
تهیه مرغ سوخاری بدون پوست
معمولا مرغ سوخاری با پوست پخته می شود اما در این روش، سسی آماده می شود که مرغ را در آن قرار داده و سپس سرخ می کنند. در این صورت مرغ علاوه بر طعم خوبی که می گیرد، رنگ زیبایی نیز به خود می گیرد که این غذا را زیباتر می کند. شما می توانید این غذا را در مهمانی ها با نان و سیب زمینی سرخ شده یا با برنج زعفرانی سرو نمایید.
مواد لازم برای ۴ نفر
مرغ ۸ تکه ران بدون پوست
سس کچاپ ۳ قاشق غذا خوری
سس باربیکیو ۲ قاشق غذا خوری
فلفل سبز ۲ عدد
سیر ۳ حبه
روغن زیتون ۵ قاشق غذا خوری
آبلیمو به مقدار دلخواه
ادویه کاری ۱ قاشق چای خوری
دستور پخت مرغ سوخاری بدون پوست
مرحله اول
در این مرحله، یک ظرف انتخاب کنید. سس کچاپ و باربیکیو را داخل آن بریزید. سیر را رنده یا له نموده و به سس اضافه می نماییم. فلفل سبز را به شکل حلقه حلقه برش داده و به مواد اضافه کنید.
مرحله دوم
روغن زیتون، ادویه ها و کمی آبلیمو بریزید و هم بزنید تا یکدست شوند. تکه های مرغ را به آن اضافه نموده و با دست هم می زنیم تا مرغ با همه ی مواد آغشته گردد.
مرحله سوم
سپس روی کاسه نایلون یا سلفون می کشیم و به مدت ۳-۴ ساعت در یخچال می گذاریم تا مزه بگیرد. تابه ای عمیق برداشته و داخل آن روغن ریخته و روی حرارت می گذاریم تا روغن داغ شود.
مرحله چهارم
مرغ ها را از سس در می آوریم و کم کم داخل روغن داغ می گذاریم تا سرخ شود. بهتر است هنگامی که روغن داغ گردید حرارت را کاهش دهید. در نهایت مرغ ها را تک تک یا دوتایی سرخ نمایید تا دمای روغن یکباره پایین نیاید و مرغ ها خوب پخته شوند.
مرغ سوخاری بدون پوست
دستور پخت مرغ سوخاری بدون پوست
مالکیت معنوی مجله سلامت پلاس (healthplusmag.ir) علامت تجاری ناشر است و سایر علائم تجاری مورد استفاده در این مطلب متعلق به دارندگان علامت تجاری مربوطه می باشد.
ناشر وابسته یا مرتبط با دارندگان علامت های تجاری نیست و توسط دارندگان علامت تجاری حمایت، تایید یا ایجاد نشده است مگر اینکه خلاف آن ذکر شده باشد و هیچ ادعایی از سوی ناشر نسبت به حقوق مربوط به علائم تجاری شخص ثالث وجود ندارد.