- زیبایی و تناسب اندام
- 1403/09/01
استفاده از رنگ موهای شیمیایی معمولا با مضرات زیادی برای مو همراه است. به همین دلیل خیلی از افراد ترجیح می دهند رنگ موی گیاهی را جایگزین آن کنند. رنگ موهای طبیعی یا همان سنتی، فاقد هرگونه مواد شیمیایی هستند و با ساده ترین و دم دست ترین موادی که در هر خانه پیدا می شود قابل تهیه هستند.
دستور ساخت رنگ موی طبیعی
استفاده از رنگ موهای شیمیایی معمولا با مضرات زیادی برای مو همراه است. به همین دلیل خیلی از افراد ترجیح می دهند رنگ موی گیاهی را جایگزین آن کنند. رنگ موهای طبیعی یا همان سنتی، فاقد هرگونه مواد شیمیایی هستند و با ساده ترین و دم دست ترین موادی که در هر خانه پیدا می شود قابل تهیه هستند. شما می توانید انواع رنگ مو با ماندگاری بالا و طبیعی ازجمله زیتونی، دودی، مشکی، قهوهای و… را ساخته و برای موهای خود استفاده کنید.
رنگ مو طبیعی چیست؟
امروزه خیلی از افراد برای رنگ زدن موهای خود از رنگ های شیمیایی استفاده می کنند؛ اما این رنگها می توانند به فولیکول های مو آسیب زده و آنها را آسیب پذیر کنند. این درحالی است که امکان رنگ کردن موها با رنگ موی طبیعی هم وجود دارد که نه تنها به مو آسیبی نمیزند، بلکه آن را تقویت هم خواهد کرد. شما می توانید با استفاده از مواد طبیعی مانند حنا، سدر، بابونه، ورناس و… انواع رنگ موی روشن طبیعی، قهوهای، مشکی، زیتونی و… را برای موهای خود بسازید.
چنین گیاهانی از خواص دارویی هم برخوردار بوده و شادابی و سلامتی موی شما را هم حفظ می کنند. برای مثال ساخت رنگ موی طبیعی با دارچین علاوه بر رنگ زیبایی که به موهای شما هدیه می دهد، باعث شفاف و براق شدن تارهای مو خواهد شد. به شما توصیه می کنیم بعد از ساخت رنگ موی طبیعی، مقداری از آن را روی بازوی خود امتحان کرده و حداقل 24 ساعت صبر کنید. در این صورت حتی اگر به آن حساسیت داشته باشید هم مشخص خواهد شد.
فرمول ساخت رنگ مو طبیعی و گیاهی
در گذشته که رنگ موهای شیمیایی وجود نداشتند، افراد برای رنگ کردن موهای خود از مواد طبیعی استفاده میکردند. در واقع میتوان گفت ساخت رنگ موی طبیعی قدمت زیادی دارد و به زمان مادربزرگ های ما برمیگردد. جالب است بدانید در آن زمان خانمها با همین مواد دمدستی و گیاهی، رنگ موی طبیعی دودی، روشن، مشکی و… را می ساختند.
برای رنگ کردن مو با استفاده از مواد طبیعی، حتما باید فرمول استفاده از این مواد را بدانید. برای مثال اگر یک رنگ موی قهوه ای طبیعی می خواهید، میتوانید از ترکیب یک قاشق پودر فلفل فرنگی شیرین، یک قاشق پودر دارچین و نصفه قاشق بوته میخک استفاده کرده و آنها را به کمک آب خمیر کنید.سپس موها را به این ترکیب آغشته کرده و زمانی که به تن دلخواه رسیدید شستشو دهید. در ادامه فرمول های خاصی برای ساخت پرطرفدارترین رنگ موی طبیعی به شما معرفی خواهیم کرد.
طرز ساخت رنگ موی روشن طبیعی
همانطور که در بخش قبلی هم گفتیم، ساخت رنگ موی طبیعی با دارچین یکی از بهترین راه ها برای داشتن موهایی روشن به شمار می رود. اما شما میتوانید با استفاده از مواد دیگری هم موهای تیره خود را روشن تر کنید. برای مثال استفاده از چای بابونه یکی از بهترین روش ها برای داشتن رنگ موی روشن طبیعی به شمار می رود. برای این منظور کافی است مقداری بابونه را دم کرده و موهای خود را به آن آغشته کنید. حدود 9 ساعت بعد میتوانید موهای تان را با آب ولرم شستشو داده و از زیبایی آن لذت ببرید.
سپس اجازه دهید که این محلول سرد شود و آن را روی موهای خود ماساژ دهید. وسمه و روناس در هر ترکیبی که استفاده شوند باعث تیره شدن رنگ موها خواهند شد. بنابراین اگر رنگ موی روشن طبیعی را میپسندید، نباید از این دو ماده استفاده کنید. وسمه برای ساخت رنگ موی طبیعی دودی و به طور کلی رنگهای تیره به غیر از مشکی هم کاربرد دارد.
نحوه تهیه ی رنگ موی گیاهی مشکی
برای ساخت رنگ موی طبیعی مشکی، به مقداری حنا و وسمه نیاز دارید. فرمول تهیه آن هم به این صورت است که ابتدا مقداری حنا با آب ترکیب کرده و به مدت یک ساعت روی موهای خود قرار دهید. سپس آن را با آب ولرم شستشو داده و موهای تان را با همین روش به وسمه آغشته کنید. روش دیگر برای ساخت رنگ موی گیاهی مشکی، استفاده از روناس میباشد. برای انجام اینکار باید 4 قاشق روناس را با 3 لیوان آب مخلوط کرده و بجوشانید.
طریقه ی ساخت رنگ موی قهوه ای طبیعی
برای ساخت رنگ موی قهوهای طبیعی، می توانید از مقداری پوست گردو، 2 قاشق حنا و 3 قاشق قهوه استفاده کنید. این مواد را به خوبی با هم مخلوط کرده و حدود دو ساعت روی موهای خود قرار دهید. نتیجه حاصل، یک رنگ قهوهای روشن و بسیار زیبا خواهد بود. اگر به ساخت رنگ موی طبیعی قهوهای تیره علاقه دارید، میتوانید 3 قاشق ریوند چینی را جایگزین پوست گردو نمایید. ساخت یک رنگ موی طبیعی با دارچین و قهوه هم یک رنگ قهوهای خوشرنگ به موهای شما هدیه خواهد داد. جالب است بدانید ساخت رنگ موی قهوهای طبیعی با اکثر مواد امکان پذیر است و جزء راحت ترین رنگهای طبیعی به شمار میرود. برعکس ساخت مواردی مانند رنگ موی طبیعی زیتونی چندان هم ساده نیست و به دقت زیادی نیاز دارد.
نحوه ساخت رنگ موی طبیعی زیتونی
برای ساخت رنگ موی طبیعی زیتونی، فقط کافیست مقدار ۵ گرم پودر حنا، ۶۰ گرم سدر، 35 گرم گل بابونه، 10 گرم کتیرا و 20 گرم گلدن رد را با هم ترکیب نمایید. در کل پودر حنا برای ساخت انواع رنگ موهای طبیعی، از رنگ موی گیاهی مشکی گرفته تا رنگ موهای قهوهای و روشنتر هم کاربرد دارد. این ماده به استحام ساقه مو و ترمیم آن هم کمک زیادی می کند و خواص بیشماری برای مو دارد.
چگونه رنگ موی طبیعی دودی بسازیم
برای ساخت رنگ موی طبیعی دودی، باز هم میتوانید به سراغ حنا بروید! همانطور که گفتیم این ماده برای ساخت انواع رنگ های طبیعی به کار می رود. برای اینکار فقط کافی ست از همان ترکیب رنگ موی گیاهی مشکی استفاده کرده، ولی مقداری رزماری هم به این ترکیب استفاده کنید. همچنین باید اندکی زودتر از حالت قبل این ترکیب را از روی موهای خود شستشو دهید.
چگونه با دارچین رنگ موی طبیعی بسازیم
شما می توانید برای داشتن یک رنگ موی روشن طبیعی از دارچین استفاده کنید. برای اینکار فقط کافی است مقداری دارچین را با آب به صورت خمیری در آورده و 6 ساعت روی موهای خود نگه دارید. البته برای ساخت رنگ موی طبیعی با دارچین، میتوانید این ماده را با مواد دیگری مثل حنا، عسل و… هم ترکیب کنید که به خواص آن بیفزایید و موهایی درخشان تر و نرم تر داشته باشید.
معمولا از دارچین برای ساخت رنگ موی قهوه ای طبیعی استفاده میشود. قهوهای به دست آمده با این ماده بسیار شفاف و براق بوده و حالتی بسیار طبیعی دارد. به طور کلی باید بدانید که دارچین از خاصیت روشن کنندگی برخوردار است و اگر به رنگ موی گیاهی مشکی علاقه دارید، باید از ترکیب کردن این ماده با مواد دیگر خودداری کنید.
ساخت رنگ موی طبیعی
رنگ موی طبیعی یک جایگزین مناسب برای رنگ های شیمیایی به شمار میرود و بدون هیچ آسیبی، باعث افزایش زیبایی موهای شما خواهد شد.
مالکیت معنوی مجله سلامت پلاس (healthplusmag.ir) علامت تجاری ناشر است و سایر علائم تجاری مورد استفاده در این مطلب متعلق به دارندگان علامت تجاری مربوطه می باشد.
ناشر وابسته یا مرتبط با دارندگان علامت های تجاری نیست و توسط دارندگان علامت تجاری حمایت، تایید یا ایجاد نشده است مگر اینکه خلاف آن ذکر شده باشد و هیچ ادعایی از سوی ناشر نسبت به حقوق مربوط به علائم تجاری شخص ثالث وجود ندارد.